Csak 18 éven felülieknek!

18

Ezen weboldal tartalma a hatályos jogszabályok szerint kiskorúakra káros lehet. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férjen hozzá, használjon szűrőprogramot.Ingyenes szexpartner kereső

Csatlakozz és éld meg vágyaid te is!
online: 2412
aktív: 83556

Belépés a Vagyaid.hu-ra

A bejelentkezéshez add meg emailcímed vagy felhasználóneved és a jelszavad

maradjak bejelentkezve

Elfelejtetted a jelszavad? Kattints ide

×

Felhasználási feltételek

Közzététel napja: 2018. május 21.

 1. Összefoglalás

  1. A Vagyaid olyan felületet működtet, melynek tartalmát nagyrészt felhasználói hozzák létre.
  2. Te felelsz a belépési adataidért és az általad feltöltött tartalomért. Bármilyen illegális vagy káros tartalom feltöltése tilos.
  3. A Vagyaid ugyan időnként szűri a tagok által feltöltött tartalmakat, de nem vállal felelősséget a tagok által feltöltött tartalomért.
  4. Beleegyezel, hogy értesítéseket kapj a profiloddal kapcsolatban, de a Beállításaidban bármikor beállíthatod, milyen értesítéseket szeretnél kapni.
  5. A szabályok megszegése a tagság figyelmeztetés nélkül történő megszüntetését vagy felfüggesztését vonhatja maga után.
  6. A Vagyaid felelősségi köre szigorúan korlátozott.
 2. Felhasználási feltételek elfogadása

  Ebben a dokumentumban meghatározottak az összes regisztrált felhasználó számára kötelező érvényűek. A Felhasználási feltételekben foglaltak nem ismeretének, illetve figyelmen kívül hagyásának felelőssége a felhasználót terheli.

  A felhasználó azzal, hogy a Vagyaid.hu rendszerébe regisztrál (vagy átjelentkezik Facebookról), elfogadja, hogy jelen Felhasználási feltételekben leírtak rá nézve kötelező érvényűek. A Vagyaid.hu rendszere (továbbiakban Vagyaid, Rendszer vagy Weboldal) értjük a Vagyaid.hu weboldalt, mobilos verzióját és az általa kiszolgált mobilalkalmazást. A Weboldalt csak 18 éven felüliek használhatják!

  Olvasd el és ismerd meg Adatvédelmi Szabályzatunkat. Ezen Felhasználási Feltételek az Adatvédelmi Szabályzattal kiegészítve alkotják a Te és a Vagyaid között létrejött teljes megállapodást ("Megállapodás").

  A Felhasználási feltételek tartalmát a Vagyaid.hu jogosult bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított Felhasználási feltételek a közzétételt követő napon automatikusan életbe lép.

 3. Tartalmak

  • A Weboldalon olyan tartalom is előfordulhat, ami számodra kifogásolható.
  • A Vagyaid-nak joga, de nem kötelessége a tagok illetve a Weboldalra feltöltött tartalmak, valamint a tagok között zajló viták ellenőrzése.
  • A Vagyaid-nak jogában áll bármilyen felhasználói tartalom törlése a Weboldalon, amennyiben az megszegi a Felhasználási Feltételeket, vagy káros a Vagyaid illetve harmadik fél számára.
 4. Felhasználók kizárása

  A Vagyaid.hu adminisztrátorai jogosultak bármelyik felhasználót kizárni a rendszerből, ha megítélésük szerint ez szükséges. Általában a felhasználó kizárásához vezetnek az alábbiak:

  • üzleti céllal jött létre, szolgáltatást, terméket népszerűsít
  • haszonszerzési céllal manipulál
  • konkrét személy vagy adatlap iránti figyelemfelkeltést szolgál
  • valós életbeli adatokat (pontos lakcím, telefonszám, stb.) tartalmaz
  • más adatlapokhoz megtévesztő mértékben hasonlít
  • ártó szándékú, zaklatásra, hitelrontásra alkalmas
  • ellenérzést, erős indulatokat, gyűlöletet kelt másokkal szemben
  • fentiek bármelyikére egyértelműen utaló szöveget, képet tartalmaz

  A fenti esetek alá nem sorolható adatlapokat egyedi elbírálással szintén kizárhatják a Vagyaid.hu adminisztrátorai.

 5. Zaklatás és rendbontás

  A Vagyaid.hu kizárással büntethet minden olyan tevékenységet, amelyről egyértelműen megállapítható, hogy a tagokat normális funkciók használatában akadályozza, zavarja, ellehetetleníti, vagy egyéb módon a tagoknak nyilvánvaló kárt okoz. Ide értendőek a rosszindulatú adatlapok, fórum-hozzászólások, a chat vagy egyéb közösségi funkció ártó szándékú használata, indokolatlan mennyiségű vagy minőségű szöveg, kép, információ bevitele a rendszerbe, törvénybe ütköző vagy közízlést sértő tartalmak elhelyezése, továbbá bármilyen egyéb, a közösség szempontjából kedvezőtlen tevékenység.

  Zaklatásnak minősülhet a személyes kommunikáció abban az esetben, ha azt az egyik fél erőszakolt módon igyekszik fenntartani, a másik fél egyértelmű elzárkózása ellenére.

 6. Kizárás menete

  A Vagyaid.hu adminisztrátorai figyelmeztetés nélkül jogosultak a tagokat bizonyos szolgáltatásokból kizárni, meglévő bejegyzéseket, adatokat törölni vagy láthatatlanná tenni, súlyosabb esetben a rendbontót a Vagyaid.hu használatából ideiglenesen vagy tartósan kizárni, illetőleg amikor az indokolt, hatósági eljárást kezdeményezni a Vagyaidon rögzített információk alapján. Ezen döntésekkel kapcsolatban sem a Vagyaid.hu vezetősége, sem az adminisztrátor semmilyen magyarázattal, kártérítéssel, felvilágosítással nem tartozik a felhasználóknak.

  Tudomásul veszed és elfogadod, hogy tagságod bármilyen okból történő megszűnése magában foglalja, hogy a Weboldalra feltöltött tartalmaidat - a Vagyaid belátása szerint - (részben) törölheti.

  Az adminisztrátorok döntése a Felhasználási feltételekben foglaltaktól eltérhet, ilyenkor az adminisztrátori álláspont az érvényes.

 7. Bejelentkezés Facebookról

  Facebookos bejelentkezés esetén csak az emailcímet rögzítjük, de azt is titkosan kezeljük. Amikor egy felhasználó először lép be Facebookon keresztül, akkor születési dátumát és nemét felhasználói aktiváló űrlapjára átemeljük, hogy meggyorsítsuk az aktiválás folyamatát, de az eredeti facebookos adatokat nem rögzítjük, ezek az adatok szabadon átírhatók. Amíg nem kerül mentésre az aktivációs űrlap, addig ezek és a felhasználó adatlapja sem jelenik meg az oldalon.

 8. Felelősség

  A Rendszer csupán alapot szolgáltat tagjainak arra, hogy információkat tölthessenek fel magukról, és kapcsolatba léphessenek más tagokkal. A Vagyaid nem szervez találkozókat és nem szolgáltat párkapcsolati vagy társkeresési tanácsokat. A Rendszer infrastruktúráját a Vagyaid biztosítja ugyan, a tartalom nagy részét azonban a tagok töltik fel. A Vagyaid nem vállal felelősséget tagjai viselkedéséért illetve azért, ha szolgáltatásai nem felelnek meg várakozásaidnak. A Vagyaid szolgáltatásainak megbízhatóságáért, biztonságosságáért illetve folytonosságáért sem közvetlen, sem közvetett garanciát nem vállal.

  A Vagyaid nem rendelkezik befolyással Tagjai minőségére, összeillésére vagy biztonságára, illetve a Vagyaidon megjelenő bármilyen tartalom hitelességére, pontosságára vagy teljességére nézve. Elfogadod, hogy a Felhasználási Feltételekben rögzített tilalmak ellenére a Vagyaidon elérhető tartalmak esetlegesen helytelenek vagy megtévesztők lehetnek.

  Annak ellenére, hogy a Vagyaid minden ésszerű erőfeszítést megtesz a Rendszer folyamatos és hibátlan működéséért, általában az internet, különösen pedig az egyes szoftverek jellege nem teszi lehetővé a folyamatos és hibamentes működés garantálását.

  Elfogadod és elismered, hogy a Vagyaid szerződésben foglalt és szerződésen kívüli felelősségei kizárólag a közvetlen károkra korlátozódnak, legfeljebb a következő összeghatárokig:

  A kárt okozó esemény bekövetkeztét megelőző 1 évre befizetett tagdíjak összege vagy maximum 10 ezer forint

  A Vagyaid semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy következményes kárért, amelyek a Te vagy bárki más, a Rendszer használatával összefüggő viselkedése következtében vagy azzal kapcsolatosan következnek be, beleértve (korlátozás nélkül) az érzelmi sérüléseket, elszalasztott lehetőségeket, adatvesztést, a ráfordított idő elvesztését és/vagy bárminemű kárt, ami a Vagyaidon megismert más tagokkal folytatott kommunikációból illetve találkozásokból származnak.

  Vállalod, hogy kártérítést fizetsz bármely kárért, eljárásért, elmaradt haszonért, veszteségért, díjért, kiadásért, költségért (beleértve a megemelkedett adminisztrációs költségeket és perköltségeket teljes kártalanítási alapon), követelésért, perért és bármely más kárért és/vagy tartozásért, melyet a Szolgáltatás általad történő használatából, az általad a Szolgáltatáson keresztül közzétett információkból és/vagy egyéb más anyagból, a Felhasználási feltételek bármely megsértéséből, bármely károkozó cselekményből, mulasztásból és/vagy jogszabályi kötelezettség megsértéséből adódóan szenvedünk el. Tömeges kéretlen üzenetküldés: Amennyiben egy felhasználó az oldal hozzájárulása nélkül tömeges üzenetküldésre, pl saját weboldala, szolgáltatása népszerűsítésére, vagy pénzgyűjtésre, egyéb módon saját üzleti célra használja profilját, abban az esetben minden üzenet üzleti hirdetésnek minősül és az üzleti hirdetések díja 5 000 Ft + áfa per üzenet, mely az oldal üzemeltetőjét illeti.

 9. VIP tagság

  A felhasználóknak lehetősége van ingyenesen használni az oldalt, azonban VIP tagság vásárlásával további funkciók válhatnak elérhetővé számára, illetve megemelhetők bizonyos korlátozások: pl több új embernek küldhet üzenetet, bekapcsolhatja, hogy mások ne lássák, ha megnézi őket, stb. Az ingyenes és a VIP tagság közti különbségek leírása, a VIP tagság ára, a fizetés módok és a feltételek, egyéb tudnivalók mindenkor a VIP tagság oldalon vannak közzétéve (ahol a tagság megvásárolható), ezek változtatására az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot. A VIP tagság oldalon szintén megtalálja a felhasználó milyen esetben és hol jelentheti, ha problémája adódik, de minden esetben jelentheti a Hibajelentés/Kapcsolat gombon keresztül. Kérjük VIP tagság vásárlása előtt minden esetben tájékozódj és olvasd el VIP tagság oldalon szereplő tudnivalókat! Az oldal VIP tagság nélkül is használható, az üzemeltető azonban sem VIP sem ingyenes módban nem vállal garanciát az oldal vagy az egyes funkciók működésére, mindenki saját felelősségére és kockázatára vásároljon VIP tagságot (az üzemeltető igyekszik korrektül eljárni, pl egy esetleges kimaradás vagy probléma esetén meghosszabbíthatja a VIP tagságokat, de garanciát erre nem vállal). Befizetett tagsági díjat az üzemeltetőnek nem áll módjában visszafizetni!

 10. Felhasználói fiók felfüggesztése, törlése

  A felhasználónak lehetősége van felhasználói fiókját felfüggeszteni. Ez majdnem megegyezik a törléssel, de a felfüggesztett fiókot még bármikor van lehetőség újraaktiválni. A tapasztalatok szerint a fiókjukat törlő személyek a legtöbb esetben később visszatérnének, ha erre lenne lehetőség. Végleges törlést a Beállítások menüpontban (teljes weboldal nézetben) Fiók törlése alatt lehet megtenni, vagy a Kapcsolat/Hibajelentés gombon keresztül is kérhető, vagy emailben az info@Vagyaid.hu címen. Mobilról a teljes weboldal nézetre a menüből Beállítások Teljes weboldal pontra bökve lehet átlépni.

Impresszum

Az oldal üzemetetője: Epic Web Kft. ( cégjegyzékszám: 02-09-078819, vezetve a Pécsi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában, adószám: 23890819-2-02, székhely: 7900 Szigetvár, Szabadság u. 105.), elérhetőség: info@Vagyaid.hu.

Szerverünk helye:

Szervereinket a Servergarden Kft. üzemelteti:

 • Élőerős biztonsági szolgálat
 • Zártláncú video megfigyelés
 • Belépőkártyás védelem
 • Aspirációs VESDA tűzjelző rendszer
 • INERGEN oltógázos tűzoltórendszer

Elérhetőség: 1101 Budapest, Expo tér 5-7, Telefon: +36 1 432 3133 Servergarden

Magyarországi emelt díjas SMS Ügyfélszolgálati ügyekben

(Kizárólag az emelt díjas SMS fizetéssel kapcsolatos technikai jellegű ügyekben, egyéb ügyekben az általános ügyfélszolgálatot keresse) Ügyfélszolgálatot biztosító cég neve: Netfizetés.hu Kft. Ügyfélszolgálat e-mail címe: info@netfizetes.hu Ügyfélszolgálat telefonszáma: +3670-297-23-57 Ügyfélszolgálat postázási címe: Netfizetés.hu Kft. 1475 Budapest Pf: 222.

Miért a Vagyaid.hu?

 • Ingyenes
 • Egyszerű és gyors
 • Mobilon is működik
 • Mindenki szereti:)

Rólunk

A vagyaid.hu célja, hogy mindenki könnyedén és kellemesen, diszkréten, minőségi felületen találhasson barátokat és szexpartnert magának.

Mobil app


© Vagyaid.hu ingyenes szexpartner kereső. Minden jog fenntartva